Star Nobel a câştigat clar „Criteriul cailor de 4 ani”!

Star Nobel a câştigat clar „Criteriul cailor de 4 ani”!

Cursele de pe Hipodromul Ploieşti s-au reluat, astăzi, o dată cu una dintre reuniunile importante premergătoare derbi-ului de trap al României. Au fost patru curse interesante, cu principal punct de atracţie „Criteriul cailor de 4 ani”, una dintre cele două întreceri importante ce au loc în această lună şi premerg Derbi-ul de Trap al României, de pe 1 octombrie.

Prezenţa în această cursă, precum şi în „Premiul de încercare”, de peste două săptămâni, e un criteriu pentru înscrierea cailor în derbi, aşa că toţi cei şapte cai autohtoni de 4 ani calificaţi au fost trecuţi pe lista de start de astăzi, alături de alţi patru trăpaşi străini (fără drept de a participa la derbi). Armăsarul Barbarosa a fost însă retras din motive medicale, aşa că la startul cursei s-au aflat zece cai, care au oferit, însă, o dispută interesantă. La capătul unei curse în care s-au consemnat, din păcate, cam multe „distanţări” (5), câştigător a fost Star Nobel, urmat de Unique Noble şi Ugyeszno. În condiţiile în care ocupanţii poziţiilor 2 şi 3 sunt cai străini şi nu au acces în derbi, e de remarcat apariţia pe următoarele locuri a celor doi reprezentanţi ai Hergheliei Dor Mărunt, din cadrul Regiei Naţionale a Pădurilor: Seniorita şi Kanur. Premierea câştigătorilor a fost efectuată de consilierii locali Robert Vîscan, Marius Dinu şi Sanda Drăgulea.

Celelalte curse au fost câştigate de Histoire D’Inverne (Premiul Fănişor), Caligenia B.M.W. (Premiul Fidelio) şi Tajfun (Premiul Frenetica).

La reuniunea de astăzi au asistat circa 700 de spectatori. Următoarea reuniune de trap va avea loc duminică, 17 septembrie.

Rezultatele oficiale ale reuniunii au fost următoarele:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Proces verbal al comisiei de arbitraj:

Galerie foto:

Leave a Reply

Your email address will not be published.