Dublă victorie în Capitală pentru echipele de handbal juniori I şi II!

Dublă victorie în Capitală pentru echipele de handbal juniori I şi II!

La fel ca şi la fete, CSM Ploieşti are, începând din această vară, piramida completă şi la nivelul echipelor de handbal juniori, o dată cu angajarea prof. Silviu Stănescu fiind transferate, de la CSŞ Ploieşti, grupele de juniori I şi II. Unii dintre sportivi sunt foşti juniori ai CSM Ploieşti, care au trecut în vara trecută la CSŞ, în contextul în care nu existau grupe de juniori I şi II la CSM.

Cele două formaţii se află în plină perioadă de pregătire şi, ieri, au disputat două meciuri de verificare în Capitală, ambele încheiate cu victorii: echipa de juniori II a evoluat dimineaţă, de la ora 10.30, în Sala „Antilopa”, în compania celor de la Tonus Bucureşti, câştigând cu 36-29, iar cea de juniori II a jucat, de la ora 13.00, pe terenul celor de la Dinamo, impunându-se, la rându-i, cu 34-26!

Drept recompensă, elevii lui Silviu Stănescu au putut urmări live, de la ora 16.00, în Sala Polivalentă din Capitală, Supercupa României la handbal masculin, câştigată de HC Dobrogea Sud Constanţa în faţa campioanei Dinamo Bucureşti, scor 28-27.

Leave a Reply

Your email address will not be published.