Boxerii de la CSM Ploieşti, 5 medalii la „Cupa Dunării” – Memorial Vasile Lehăduş!

Boxerii de la CSM Ploieşti, 5 medalii la „Cupa Dunării” – Memorial Vasile Lehăduş!

Boxerii de la CSM Ploieşti au participat, vineri şi sâmbătă, la Galaţi, la „Cupa Dunării” – Memorial Vasile Lehăduş, o competiţie internaţională aflată la prima ediţie şi organizată, în prima zi, pe Faleza Dunării şi „mutată”, sâmbătă, pe Patinoarul „Dunărea”, din cauza ploii.

Cei şapte sportivi ai CSM Ploieşti, care au fost însoţiţi la această competiţie de Adrian Pîrlogea şi Răzvan Constantin, au participat la categoriile de vârstă juniori şi cadeţi şi au reuşit să intre în posesia unei medalii de aur şi a patru medalii de argint. Iată care au fost performanţele boxerilor noştri:

– Răzvan Mihai – locul 1 la juniori, categoria „52 kg”;

– Cristian Drăgan – locul al 2-lea la juniori, categoria „48 kg”;

– George Dumitrescu – locul al 2-lea la juniori, categoria „60 kg”;

– Alexandru Neagu – locul al 2-lea la cadeţi, categoria „46 kg”;

– Iulian Dumitrescu – locul al 2-lea la cadeţi, categoria „52 kg”.

Au mai boxat, fără a lua medalii, Tony Ioniţă (juniori, „80 kg”) şi Sergiu Georgescu (juniori, „69 kg”).

Pentru cei doi „cadeţi” medaliaţi cu argint, competiţia a fost o bună repetiţie în perspectiva Campionatului European de Box din perioada 18-26 iulie, de la Râmnicu Vâlcea, acolo unde vor boxa sub comanda antrenorului coordonator al lotului naţional de cadeţi, Titi Tudor.

Totodată, pentru juniori a fost o competiţie utilă înaintea Cupei României la categoria lor de vârstă, competiţie ce va avea loc în perioada 25-30 iunie, în Sala Sporturilor din Horezu. Din păcate, prezenţa sportivilor de la CSM Ploieşti la această întrecere este incertă din cauza problemelor financiare de la club, antrenorul coordonator Titi Tudor spunând că „în condiţiile în care primăria nu dă bani pentru sport, există riscul să bifăm a treia competiţie oficială din calendarul Federaţiei Române de Box la care nu putem participa, ceea ce va atrage şi ceva măsuri împotriva noastră”.

Deplasarea delegaţiei ploieştene la competiţia din weekend, de la Galaţi, s-a făcut pe cont propriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.