Echipa de handbal juniori IV s-a calificat pentru turneul final!

Echipa de handbal juniori IV s-a calificat pentru turneul final!

Echipa de handbal juniori IV a CSM Ploieşti a reuşit să se califice pentru turneul final al campionatului, după ce a ocupat locul al 3-lea la turneul semifinal ce a avut loc în weekend, la Mizil.

Băieţii pregătiţi de Gheorghe Puia şi Ramona Ştefan au făcut parte dintr-o grupă de trei în prima fază a competiţiei, întrucât AMC Dinamo Bucureşti s-a retras, şi au avut un bilanţ de o victorie şi un eşec: 27-14 cu CS Baloteşti şi 14-20 cu ACS Olimpic Mizil.

CSM Ploieşti a ocupat locul al doilea în grupă şi a jucat finala pentru locurile 3-4, în care s-a impus cu 21-20 în faţa echipei Top Arena Topoloveni.

Lotul de jucători folosit de cei doi tehnicieni în competiţia de la Mizil a fost următorul: Cătălin Stan, Mihnea Matache, Alexandru Ilie, Bogdan Niculaie, Eric Moldoveanu, Sebastian Davidoiu, David Ştefan, Mihai Sârbu, Mihai Stănescu, Sebastian Stănescu, Alexandru Crăciun, Alexandru Constantinescu, George Manea, Rafael Floroiu, Klaus Drăgan şi Fabian Matei.

Primele patru clasate s-au calificat pentru turneul final al campionatului, care va avea loc în perioada 8-11 iunie, nefiind încă stabilită gazda competiţiei.

Participarea echipei de juniori IV a CSM Ploieşti la turneul de la Mizil s-a făcut pe cont propriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.