Gimnasta Denisa Stoian reprezintă România la Sofia Cup!

Gimnasta Denisa Stoian reprezintă România la Sofia Cup!

Gimnasta Denisa Stoian este una dintre cele două sportive care reprezintă, în aceste zile, România la Sofia World Cup & Sofia Cup, o dublă competiţie găzduită de capitala Bulgariei şi rezervată atât senioarelor, cât şi junioarelor.

Întrecerea de la Sofia reprezintă pentru Denisa Stoian o bornă importantă în pregătirea participării la calificările pentru Jocurile Olimpice de Tineret de anul viitor, de la Buenos Aires (Argentina). Cealaltă reprezentantă a României la competiţia de la Sofia rezervată junioarelor (Sofia Cup – 2-4 mai) este Denisa Mailat, de la CSA Steaua Bucureşti, iar sportivele sunt însoţite de antrenoarea coordonatoare a lotului naţional de gimnastică ritmică, Maria Gîrbă, şi de antrenoarea de la CSM Ploieşti, Simona Puiu.

Următoarea competiţie la care Denisa Stoian va participa va avea loc în perioada 2-4 iunie, la Guadalajara (Spania), iar întrecerile se vor înmulţi pentru a dobândi experienţa necesară atacării cu încredere a calificării pentru Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires.

stoian4

Leave a Reply

Your email address will not be published.