Echipa de handbal junioare 4 s-a calificat pentru Euroregiune!

Echipa de handbal junioare 4 s-a calificat pentru Euroregiune!

Echipa de handbal junioare 4 a CSM Ploieşti a câştigat, în weekend, faza judeţeană a campionatului la categoria sa de vârstă, reuşind să se califice pentru faza pe Euroregiune, ce va avea loc în intervalul 1-2 aprilie, la Plopeni.

Desfăşurată sâmbătă şi duminică, întrecerea judeţeană a avut loc la Brazi, iar elevele lui Robert Comendant au reuşit să câştige toate cele patru partide disputate. În grupă, au trecut cu 28-4 (11-1) de CS Tricolorul Breaza, cu 40-0 (22-0) de CS Băicoi şi cu 17-3 (5-1) de CSŞ Ploieşti. Apoi, în finala turneului, CSM Ploieşti a câştigat cu 27-22 (15-7) meciul cu Activ CSO Plopeni.

Primele patru clasate, în speţă CSM Ploieşti, Activ CSO Plopeni, CS Brazi şi CS Breaza s-au calificat pentru Euroregiune.

Robert Comendant a folosit în turneul de la Brazi următoarele jucătoare: Ioana Manolache, Anne Gheorghe, Carla Profirescu, Denisa Anghel, Maria Radu, Catinca Radu, Mihaela Neagu, Bianca Andrei, Andreea Floroiu, Daria Grădişteanu, Ana-Maria Alexandru şi Cornelia Podărescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.