Un nou succes în deplasare pentru echipa de baschet „U18”!

Un nou succes în deplasare pentru echipa de baschet „U18”!

Echipa de baschet masculin „U18” a CSM Ploieşti a reuşit, astăzi, o nouă victorie în deplasare, pe terenul formaţiei CS Total Sport Argeş Piteşti. Disputată la Câmpulung, partida contând pentru etapa a 6-a a Grupei III B, din faza de recalificare a campionatului, a fost câştigată cu 59-55 (11-18, 21-13, 18-8, 9-16) de băieţii noştri, care au fost conduşi de pe margine de staff-ul formaţiei feminine „U16” – Loredana Munteanu şi Corina Savu -, în condiţiile în care Robert Munteanu a trebuit să fie prezent la Bucureşti, la Campionatele Naţionale de Atletism pentru Seniori şi Tineret.

Pentru CSM Ploieşti, au jucat: Călin Dumitru (14 puncte), Antonio Crăciun (12), Mihnea Vrabie (12), Mircea Topologeanu (9),Mugur Tudorache (7), Teodor Mistodinis (5), Horia Scărlătescu, Adrian Răducanu, Sebastian Manu, Justin Tăicuţu, Pavel Costea şi Mihai Filote.

În urma succesului de astăzi, CSM-CSŞ Ploieşti a ajuns la un bilanţ de patru victorii şi două înfrângeri în grupă şi se pregăteşte pentru confruntarea programată la finalul săptămânii viitoare, în Sala Sporturilor Olimpia, în compania formaţiei CSŞ Unirea Iaşi, abia a doua pe teren propriu în această fază a competiţiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.