Săptămână dedicată Trofeului „Unirii”, la CSM Ploieşti!

Săptămână dedicată Trofeului „Unirii”, la CSM Ploieşti!

În cinstea zilei de 24 ianuarie, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a organizat, în această săptămână, Trofeul „Unirii”, o competiţie în care sunt implicaţi sportivii din cadrul tuturor secţiilor clubului.

Ieri, şahiştii, baschetbaliştii, atleţii şi micii handbalişti ai CSM Ploieşti au fost implicaţi în competiţii ce au avut loc la Sala „Olimpia”, Sala „Doroftei” şi Stadionul „Ilie Oană” (sala de şah şi sala de atletism).

img_20170124_184046

La şah, antrenorul emerit Gheorghe Văsii şi soţia acestuia, Filoftia, au organizat un concurs pe două categorii de vârstă, juniori şi pitici, la finalul căruia primii trei clasaţi au fost următorii:

Juniori

  1. Herea Sergiu Gabriel
  2. Trăilă Alexandru Irinel
  3. Szocs Teodor Iulian

Pitici

  1. Mocanu Teodor
  2. Iancu Cezar
  3. Preda Maria

img-20170124-wa0028

Sportivii din cadrul secţiei de atletism au participat, la rându-le, la un concurs găzduit de sala de profil din cadrul Stadionului „Ilie Oană”, la care au mai fost invitaţi atleţi de la CSŞ Ploieşti, CSU Ploieşti şi CS Petrolul Ploieşti. A fost o competiţie structurată pe 4 categorii – juniori 2, copii 1, 2 şi 3 – la care au luat parte aproape 100 de copii.

img-20170125-wa0007

Tot ieri, la orele prânzului, Sala „Leonard Doroftei” a fost gazda Trofeului „Unirii” la handbal, atât la masculin, cât şi la feminin. În competiţia băieţilor, CSM Ploieşti a avut drept adversare echipele CSO Mizil şi CSŞ Ploieşti, iar, la fete, invitatele clubului nostru au fost formaţiile Activ CSO Ploieşti şi Unirea Dobroeşti. Au fost turnee interesante, în care rezultatele au contat mai puţin, de reţinut fiind implicarea micilor sportivi în competiţii extrem de importante în creşterea lor în plan sportiv.

img-20170124-wa0013

În fine, tot ieri, în Sala „Olimpia”, a avut loc un meci de baschet între cele două echipe ale clubului, cea feminină de senioare (formată însă în marea majoritate din junioare ”U16”) şi cea masculină de juniori „U18”, desfăşurat într-o atmosferă de bună dispoziţie şi axat pe jocul spectacol.

Acţiunile dedicate Zilei Unirii vor continua în zilele următoare, până la sfârşitul săptămânii fiind programate competiţii similare în cadrul secţiilor de gimnastică ritmică, volei, fotbal, karate, judo şi nataţie. Toţi sportivii clubului care participă la aceste acţiuni primesc diplome şi tricouri.

 

Galerie foto:

Leave a Reply

Your email address will not be published.