Atleţii de la CSM Ploieşti, premiaţi de DJST Prahova!

Atleţii de la CSM Ploieşti, premiaţi de DJST Prahova!

În această dimineaţă, la Sala Sporturilor Olimpia, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Prahova i-a premiat pe sportivii prahoveni care s-au evidenţiat în anul 2016, printre laureaţi numărându-se şi atleţii de la CSM Ploieşti.

Astfel, la discipline sportive olimpice, maratonistul Marius Ionescu a fost unul dintre remarcaţi graţie performanţelor deosebite din ultimul an: locul 37 la Jocurile Olimpice de la Rio, locul al II-lea la Grand Prix-ul de la Dusseldorf, locul I la alergarea pe şosea de 10 km din Olanda şi locul al V-lea la semimaratonul de la Birmingham. Sportivul este pregătit la club de Robert Munteanu, în colaborare cu antrenorul care l-a descoperit la Craiova, Cătălin Geapana.

În cadrul evenimentului de astăzi, s-a făcut o menţiune şi pentru ştafeta de 4×200 metri care a reuşit, în weekend-ul care tocmai a trecut, să doboare recordul naţional la juniori, tineret şi seniori vechi de 42 de ani. Costin Homiuc, Andrei Oprea şi Bogdan Oprina (Daniel Rezmiveş nu a putut fi prezent) au fost premiaţi de către directorul DJST Prahova, cu sprijinul coordonatorului sportiv al CSM Ploieşti, Cristian Nica, pentru performanţa extraordinară de la finalul săptămânii trecute.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.