Gimnastele de la CSM Ploieşti participă la „DuGym Cup 2016”!

Gimnastele de la CSM Ploieşti participă la „DuGym Cup 2016”!

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti va participa la prima ediţie a „DuGym Cup”, o competiţie internaţională de gimnastică ritmică organizată în premieră la Dubai, în perioada 8-10 decembrie. Patru sportive – Alexandra Denisa Stoian, Livia Harcan, Miruna Ciocîrlan şi Rebecca Gabriela Constantin -, însoţite de antrenoarea Simona Puiu şi de antrenorul coordonator al secţiei, Liliana Băescu, prezentă însă la competiţie şi în calitate de arbitru, vor face deplasarea în Emiratele Arabe Unite, din delegaţia României mai făcând parte gimnastele Laura Aniţei şi Andreea Cristina Verdeş, precum şi antrenoarea Cătălina Radu, de la CSŞ „Anghel Saligny” Iaşi.

Competiţia va avea loc în „Al Manara Sports Hall” din Dubai şi are la start peste 250 de sportive reprezentând 21 de ţări. Primul concurs internaţional de gimnastică ritmică organizat în cel mai mare oraş din Emiratele Arabe Unite se va bucura de prezenţa vicepreşedintei Federaţiei Internaţionale de Gimnastică Ritmică, Noha Abou Shabana, şi a unor sportive de clasă mondială, precum medaliata cu bronz de la Rio, Anna Rizatdinova (Ucraina), Dora Vass (Ungaria) sau Mariya Mateva (Bulgaria).

Participarea la această competiţie e parte din proiectul „Ploieştiul pe harta gimnasticii ritmice internaţionale”, susţinut prin finanţare nerambursabilă din fondurile publice ale Municipiului Ploieşti, alocate pentru activităţi nonprofit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.