Înscrie-te la Basketball Charity Event, Ediţia a III-a!

Înscrie-te la Basketball Charity Event, Ediţia a III-a!

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti va fi partener al Centrului de tineret Youth Hub al Asociaţiei Un Strop de Fericire, care va organiza duminică, 18 decembrie, în Sala Sporturilor „Olimpia”, cea de-a III-a ediţie a Basketball Charity Event. Iată comunicatul organizatorilor:

 

„Centrul de tineret Youth Hub al Asociaţiei Un Strop de Fericire organizează a III-a ediţie a Basketball Charity Event! Evenimentul se va desfăşura în data de 18 decembrie, ora 10:00, la Sala Sporturilor Olimpia, din Ploieşti.

Evenimentul se adresează tinerilor, competiţia fiind împărţită pe trei categorii de vârstă: sub 14 ani, sub 18 ani şi peste 18 ani. Participanţii pot forma echipe mixte, jocul de baschet desfăşurându-se 3X3 (3+1 rezervă).

Înscrierile se pot face începând cu data de 4 decembrie, prin completarea unui formular online ce poate fi găsit atât pe pagina de facebook Youth Hub Basketball Ploieşti, cât şi pe site-ul asociaţiei (www.stropdefericire.ro).

Echipele câştigătoare vor fi premiate. De asemenea, vor avea loc concursuri cu premii atât pe facebook, cât şi în ziua evenimentului.

În spiritul sărbătorilor, în ziua evenimentului se vor colecta donaţiile voastre, bine cunoscutul SHOEBOX conţinând rechizite, dulciuri, jucării, pe care le vom dona copiilor nevoiaşi. Proiectul îşi propune, de asemenea, să promoveze educaţia prin sport, un stil de viaţă sănătos în rândul comunităţii ploieştene, să contribuie la educaţia tinerilor prin implicarea acestora în organizarea unor astfel de evenimente.”

 

Asociaţia Un Strop de Fericire este o organizaţie nonprofit înfiinţată în anul 2012. Aceasta desfăşoară proiecte în trei mari direcţii: sprijină persoane defavorizate, copiii din casele de copii în mod special; încurajează educaţia şi dezvoltarea personală a tinerilor; organizează evenimente sportive, promovând, astfel, un stil de viaţă sănătos. Din anul 2015, asociaţia a pus bazele unui centru de tineret, Youth Hub AUSF, care funcţionează ca o reţea de resurse cu şi pentru tinerii din comunitate, cu obiective de orientare şi consiliere în educatie şi carieră, oportunităţi de dezvoltare personală, prin voluntariat şi metoda „learning by doing”, workshop-uri, participare în proiecte internaţionale Erasmus.

Detalii despre aceste proiecte puteti gasi pe www.stropdefericire.ro.

 

baschetcharity

Leave a Reply

Your email address will not be published.