Primele turnee pentru echipele de handbal juniori ale clubului!

Primele turnee pentru echipele de handbal juniori ale clubului!

Două dintre cele patru echipe de handbal juniori ale CSM Ploieşti implicate în această perioadă în competiţii oficiale au avut programate, la finalul săptămânii trecute, primele turnee de sală, intercalate de Federaţia Română de Handbal între turul şi returul campionatului.

 

Echipa de junioare II, antrenată de Robert Comendant, a participat la turneul de la Plopeni, bilanţul fiind unul echilibrat: două victorii şi două înfrângeri. Rezultatele au fost următoarele: 30-31 (16-13) cu CSŞ 6 Bucureşti, 30-27 (15-15) cu CT Media Bucureşti, 14-31 (8-13) cu CSM Bucureşti şi 23-21 (13-7) cu HC Activ CSO Plopeni. Fetele rămân pe poziţia a III-a a seriei D şi au următorul turneu în intervalul 16-18 decembrie.

 

La rândul lor, juniorii III ai clubului, pregătiţi de Gheorghe Puia şi Ramona Ştefan, s-au deplasat, în weekend, la Moreni, pentru cele trei jocuri pe care le-au avut programate în cadrul primului turneu din Seria C. Băieţii şi-au păstrat poziţia de lideri ai clasamentului după ce au câştigat cu 42-17 (21-7) cu CSŞ Ploieşti şi 31-20 (16-12) cu CSŞ Medgidia, pierzând, însă, partida de debut, cu CSŞ Călăraşi, cu 30-31 (12-14).

Următorul turneu va fi în perioada 9-11 decembrie.

 

Echipa de junioare I, antrenată de Daniel Gheorghe, va avea primul turneu de sală la finalul acestei săptămâni, de joi până sâmbătă, la Plopeni, iar junioarele III, pregătite de Robert Comendant, au programate primul turneu în perioada 25-27 noiembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.