Echipa de baschet feminin, eşec cu CS BT 2 Alexandria!

Echipa de baschet feminin, eşec cu CS BT 2 Alexandria!

Echipa de baschet feminin CSM-CSŞ Ploieşti a pierdut, astăzi, cu scorul de 50-67 (7-27, 14-21, 16-12, 13-7), partida susţinută în Sala Sporturilor Olimpia în compania echipei CS BT 2 Alexandria. Meciul, contând pentru etapa a III-a a Grupei a 3-a a eşalonului secund, era programat în deplasare, dar adversarele au solicitat rocada întrucât prima lor echipă joacă mâine, în Liga Naţională, la Olimpia CSU Braşov şi au „legat” cele două confruntări, folosind, chiar, şi astăzi, câteva dintre jucătoarele din lotul de bază.

Diferenţa de la final, de 17 puncte, este explicabilă în aceste condiţii, cu atât mai mult cu cât lotul condus de Loredana Munteanu şi Corina Savu este format, în mare măsură, din junioare „U16”. Pentru CSM-CSŞ Ploieşti au jucat astăzi: Ştefania Ionescu (16 puncte), Lorena Stănică (10), Claudia Dinu (10), Gabriela Brudea (6), Antonia Pascu (4), Andreea Dumitru (2), Bianca Badea (1), Alice Marin (1), Cristiana Popa, Cătălina Tănasă, Claudia Ştefan şi Elena Andrei.

Înfrângerea de astăzi este a treia a sezonului, după cele cu Agonomia Bucureşti, 54-74, şi CSU 2 Braşov, scor 53-87. În etapa a IV-a, fetele noastre vor sta, întrucât grupa lor este alcătuită din doar cinci echipe.

 

Galerie foto:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.