Conferinţă de presă: lucrările de modernizare şi extindere a Hipodromului Ploieşti au fost finalizate!

Conferinţă de presă: lucrările de modernizare şi extindere a Hipodromului Ploieşti au fost finalizate!

Primăria Ploieşti a anunţat, astăzi, finalizarea lucrărilor de modernizare şi extindere a Hipodromului Ploieşti, cu prilejul unei conferinţe de presă ce a avut loc chiar la parterul noii clădiri principale a noii construcţii. Viceprimarii Cristian Ganea şi George Pană, directorul adjunct de la CSM Ploieşti, administratorului bazei, Marian Stănescu, managerul de proiect, Irina Nicolescu, precum şi reprezentanţii constructorului şi al firmei proiectante, Mircea Toader, respectiv Silviu Novac, au oferit detalii despre proiectul ce a avut o valoare totală de aproape 78 milioane de lei.

Noua construcţie are două piste, una pentru trap şi una pentru galop, precum şi o cale de rulare pentru maşina arbitrilor, ambulanţă şi alte servicii. Hipodromul are 7 grajduri, fiecare cu câte 27 de boxe, salivarium cu 19 boxe şi cabinet veterinar. Noua tribună este compusă din două corpuri distincte. Hipodromul mai este prevăzut cu hangar instalaţii preepurare şi depozitare sulky, hangar de întreţinere şi depozitare materiale, hangar pentru furaje şi depozitare temporară deşeuri şi spaţiu pentru înşeuare.

Următorul pas important pentru reluarea curselor pe Hipodrom ar urma să fie făcut săptămâna viitoare, când se intenţionează convocarea unei şedinţe extraordinare sau „de îndată” a Consiliului Local Ploieşti, în care se vor stabili tarifele pe care crescătorii de cai vor trebui să le plătească pentru beneficia de noile condiţii oferite de hipodrom.

 

Galerie foto:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.