Echipa de handbal masculin nu se prezintă la Iaşi!

Echipa de handbal masculin nu se prezintă la Iaşi!

Echipa de handbal masculin a clubului nostru nu se va prezenta la meciul pe care urma să îl dispute, mâine, în deplasare, cu CS Politehnica Iaşi, în cadrul etapei a 6-a a Seriei A a Diviziei A.

CSM Ploieşti a informat atât Federaţia Română de Handbal, cât şi clubul gazdă, că, în acest moment, se află în imposibilitatea de a se conforma regulamentului şi a prezenta cei 9 jucători proprii impuşi în acest sezon, caz în care partida s-ar decide, oricum, la „masa verde”. De menţionat că, între cei 9 jucători proprii nu sunt incluşi cei patru sportivi cu dublă legitimare: portarii Mihnea Mihăilescu (CS Brazi) şi Cristian Ghiţă şi jucătorii de câmp Alberto Şerban şi Vicenţiu Soare (toţi trei, CSŞ Ploieşti).

Antrenorul Dragoş Dobrescu ar avea la dispoziţie doar 7 jucători care au contract cu clubul: George Stăncioiu, Bogdan Năstase, Alexandru Pîslaru, Mihai Oprina, Dragoş Niţoi, Laurenţiu Grama şi Ciprian Coslegeanu. Din păcate, Marius Mihoci este accidentat, iar Mihai Anghel, care a fost reactivat pentru o scurtă perioadă, a plecat în Scoţia, la muncă. În acest moment, din cauza blocajului financiar din ultimele luni, ce a dus la restanţe către foştii jucători ai echipei, clubul are blocate transferurile.

Următorul meci oficial ar fi cel din etapa a 8-a, cu LPS Piatra Neamţ, programat pe 12 noiembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.