Prea mici pentru un război atât de mare!

Prea mici pentru un război atât de mare!

În aceeaşi formulă de 11 junioare plus Alina Dumitru, CSM Ploieşti a pierdut, în această seară, cu 52-17 (23-10) partida de la Craiova, contând pentru etapa a IV-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.
Meciul a fost la discreţia gazdelor, care au condus cu 9-1 după primele zece minute de joc, apoi cu 12-2 (minutul 12) şi, după o perioadă de echilibru, în care elevele lui Daniel Gheorghe au reuşit să înscrie cu regularitate, până la 18-9 (minutul 22), finalul de repriză le-a aparţinut din nou oltencelor. A fost 23-10 la pauză, apoi a urmat un start de repriză secundă cu alte şase reuşite consecutive ale Craiovei şi, din nou, o perioadă cu goluri şi în contul fetelor noastre. Finalul, în care a contat şi prospeţimea fizică superioară a unui lot de gazdă ce a rulat 14 jucătoare, doar Ardean Elisei şi Apipie rămânând pe margine de-a lungul celor 60 de minute, a fost net al gazdelor, de la 34-14 (minutul 41) urmând un parţial de 18-3 ce nu necesită comentarii.
Pentru CSM Ploieşti, au evoluat astăzi: Mititelu, A. Dumitru, A. Bărbuceanu – A. Mihart (7 goluri), A. Şerban (3), A. State (3), B. Marin (3), Fulgeanu (1), B. Ionescu, Gros, M. Năstase. Singura jucătoare neutilizată a fost Alexandra Mocanu.
În etapa a V-a, fetele noastre vor evolua, joi, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor Olimpia, în compania formaţiei Universitatea Cluj.

Sursa foto: facebook/scmcraiovahandbaloficial

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.