CSM Ploieşti are nevoie de sprijin pentru a disputa meciul retur cu HC Neistin!

CSM Ploieşti are nevoie de sprijin pentru a disputa meciul retur cu HC Neistin!

Echipa de handbal feminin a clubului nostru este în pericol să nu poată disputa partida retur a dublei cu HC Neistin, din primul tur al Cupei EHF, programată mâine, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor Olimpia! Şi asta, din cauză că, în acest moment, clubul nu dispune de cei circa 3.000 de euro absolut necesari pentru achitarea baremelor oficialilor partidei: cei doi arbitri din Polonia şi observatorul din Grecia.

Din acest motiv, în condiţiile care jucătoarele rămase în lot au fost de acord să susţină partida de mâine, Clubul Sportiv Municipal face apel la toţi agenţii economici din oraş dispuşi să sprijine mişcarea handbalistică din Ploieşti să contribuie la strângerea celor 3.000 de euro absolut necesari disputării partidei. Haideţi să evităm ca handbalul românesc să se facă de ruşine prin neprezentarea la un meci pe teren propriu din cauza nepăsării şi indolenţei de care dau dovadă autorităţile locale! Ar fi culmea ca, după ce s-au făcut eforturi pentru deplasarea din urmă cu o săptămână, să ne facem de râs nereuşind să organizăm partida de pe teren propriu! Banii care vor depăşi suma necesară achitării baremelor de arbitraj vor fi împărţiţi celor zece fete care au ales să reprezinte Ploieştiul şi România în partida cu HC Neistin. Suma trebuie strânsă până mâine, la ora 10.00, când are loc şedinţa tehnică a meciului.

CSM Ploieşti a înştiiţat, astăzi, Primăria Ploieşti în legătură cu suma absolut necesară disputării partidei de mâine, dar nu a primit un răspuns pozitiv. În cazul în care CSM Ploieşti nu se va prezenta la meciul retur cu HC Neistin, atât clubul, cât şi Federaţia Română de Handbal, riscă penalizări drastice din partea Federaţiei Europene de Handbal.

 

Cei care doresc să ajute clubul până mâine dimineaţă la ora 10.00 îl pot contacta pe organizatorul de competiţii al clubului, Costin Ilie, la nr. de telefon 0725.51.31.68.

 

 

Lotul CSM Ploieşti pentru partida cu HC Neistin:

– portari – Dragica Tatalovic şi Alina Dumitru;

– jucătoare de câmp – Andreea Chiricuţă, Daciana Balaban-Curtean, Marina Dmitrovic, Ivana Bozovic, Iryna Burtea-Shutska, Carmen Gheorghe, Ionela Dinu, Izabela Mitrescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.