Marţi, ultima speranţă pentru CSM Ploieşti!

Marţi, ultima speranţă pentru CSM Ploieşti!

După ce, ieri, s-a luat decizia suspendării activităţii clubului, o delegaţie a CSM Ploieşti, formată din coordonatori ai secţiilor sportive, antrenori şi sportivi a mers din nou la Primărie pentru a discuta cu edilul Adrian Dobre pe tema situaţiei disperate de la club. A fost o întâlnire ce s-a întins pe aproape trei ore, cu o pauză de circa 45 de minute, în care primarul a mers să oficieze o cununie civilă, însă rezultatul discuţiilor nu a fost cel sperat.

Astfel, în ciuda existenţei unei adrese pe care departamentul juridic al primăriei a trimis-o celui economic, în care se spune că „se impune virarea către CSM Ploieşti a sumelor solicitate, în limita prevederii bugetare, neplata acestor sume echivalând cu nerespectarea obligaţiilor ce derivă din legislaţia aplicabilă în materie”, directorul economic Nicoleta Crăciunoiu a refuzat din nou să acorde viza CFPP (control financiar propriu preventiv).

La finalul întâlnirii, singura concluzie ar fi că Primarul Adrian Dobre a solicitat un răgaz până marţi pentru a analiza legea care îi permite să semneze documentele ce ar debloca situaţia fără a mai fi necesară viza directorului economic, Nicoleta Crăciunoiu.

La discuţii au fost prezenţi şi o serie de reprezentanţi ai Uniunii Suporterilor Petrolişti, veniţi pentru a discuta cu primarul pe tema mărcilor şi siglei FC Petrolul, dar interesaţi şi de situaţia de la CSM Ploieşti prin prisma vehiculatei treceri a centrului de copii şi juniori al „galben-albaştrilor” la clubul municipalităţii. De asemenea, au fost de faţă viceprimarul George Pană, precum şi consilierii locali Gheorghe Andrei şi Gabriel Minea, care şi-au expus punctele de vedere şi au încercat să aducă lămuriri în privinţa situaţiei create.

Coordonatorii, antrenorii, sportivii şi colaboratorii CSM Ploieşti sunt neplătiţi de patru luni de zile, ieri luându-se decizia suspendării definitive a activităţii clubului, atât din punct de vedere al antrenamentelor, cât şi al participării la competiţiile oficiale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.