România a dominat Cupa Europeană la judo pentru Juniori!

România a dominat Cupa Europeană la judo pentru Juniori!

Ieri şi astăzi, Sala Sporturilor „Olimpia” a găzduit Cupa Europeană la judo pentru Juniori, competiţie organizată de Federaţia Română de Judo, în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal Ploieşti şi Primăria Ploieşti. Au participat 269 de sportivi (169 la masculin şi 100 la feminin) reprezentând 29 de ţări, printre aceştia numărându-se şi 15 reprezentanţi ai Clubului Sportiv Municipal Ploieşti.

Opt dintre aceştia au obţinut clasări pe locurile 7 şi 9, după cum urmează:

– Marius Colţ (-60 kg) – locul 9;

– Claudiu Dinu (-90 kg) – locul 9;

– Antonio Minigote (-55 kg) – locul 9;

– Andrei Pîrloga (-73 kg) – locul 9;

– Andrei Zaharia (+100 kg) – locul 7;

– Andreea Ionescu (-63 kg) – locul 9;

– Cătălina Şchiopu (-52 kg) – locul 7;

– Georgiana Tuţică (-48 kg) – locul 7.

Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu. Bilanţul echipei României a fost de 11 medalii (una de aur, trei de argint şi şapte de bronz), opt locuri 5 şi 10 locuri 7.

Festivitatea de deschidere şi cea de premiere din prima zi a competiţiei au fost onorate cu prezenţa de Primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, iar festivitatea de premiere de astăzi a fost efectuată de preşedintele onorific al secţiei de baschet a CSM Ploieşti, Cătălin Burlacu.

Începând de mâine, până miercuri, o parte dintre sportivii care au participat la competiţia din acest weekend vor fi implicaţi, la Sala Doroftei, într-un stagiu de pregătire ce prevede antrenamente şi meciuri de verificare.

Foto: Daniel Oprescu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.