Şahiştii de la CSM Ploieşti, patru titluri de campioni naţionali la Iaşi!

Şahiştii de la CSM Ploieşti, patru titluri de campioni naţionali la Iaşi!

În perioada 27 iulie – 4 august, şahiştii de la CSM Ploieşti au participat, la Iaşi, la Campionatele Naţionale pe echipe pentru tineret, juniori, cadeţi şi copii (vârste cuprinse între 8 şi 20 ani), la şah clasic, rapid şi blitz.

În competiţia de şah clasic, CSM Ploieşti a devenit campioană naţională atât cu echipa de băieţi 12 ani, cât şi cu cea de băieţi 16 ani! Echipa de băieţi 12 ani, în formula Flavius Stroe, Ştefan Ţaga, Andrei Tabără şi Rareş Oprea, a reuşit 6 victorii şi un meci egal într-o competiţie la startul căreia s-au aflat 14 echipe.

În turneul băieţilor de 16 ani, echipa formată din Sergiu Herea, Cătălin Sandu şi Iulian Szocs a „măturat” tot, reuşind 6 victorii în tot atâtea partide susţinute. La startul întrecerii au fost 7 formaţii.

La şah rapid, echipa de băieţi 12 ani a devenit vicecampioană naţională, iar cea a băieţilor de 16 ani a ocupat locul al IV-lea.

În fine, la şah blitz, ambele echipe au fost din nou la înălţime, CSM Ploieşti reuşind să cucerească titlul de campioană naţională atât prin băieţii de 12 ani, cât şi prin cei de 16 ani.

Felicitări şahiştilor pregătiţi de Gheorghe Văsii şi Filoftia Văsii!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.