Andrei Pîrloga şi Marius Colţ, aur şi bronz la Gimnaziadă!

Andrei Pîrloga şi Marius Colţ, aur şi bronz la Gimnaziadă!

Trei judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au făcut parte din delegaţia României care a participat, în perioada 11-18 iulie, la Trabzon (Turcia), la cea de-a 16-a ediţie a Gimnaziadei. A fost o prezenţă în premieră a României la o competiţie ce echivalează cu Universiada la nivel preuniversitar şi la care pot participa sportivi care nu sunt elevi ai unor licee cu program sportiv.

Cei trei sportivi ai clubului nostru, Andrei Pîrloga, Marius Colţ şi Alexandru Comăniţă, au avut evoluţii bune, reuşind să cucerească o medalie de aur, una de bronz şi un loc V. Andrei Pîrloga a intrat în posesia medaliei de aur la categoria 73 kg după ce a trecut de Soni (India), de Ahmet Ciftci (Turcia) şi de Pavel Vlasov (Rusia), pierzând la Alexandr Meneghini (Brazilia). Brazilianul a pierdut în faţa rusului, astfel că, la punctaveraj, Andrei a obţinut aurul, Meneghini a fost pe 2 şi Vlasov pe 3.

Marius Colţ a câştigat bronzul după ce a trecut de rusul Andrei Buiarov, apoi a pierdut în semifinală cu francezul Sadroleslami Sina şi a câştigat meciul pentru locul 3 cu turcul Gokhan Altundal.

Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.