Trei titluri de campioni naţionali pentru atleţii de la CSM-CSŞ Ploieşti!

Trei titluri de campioni naţionali pentru atleţii de la CSM-CSŞ Ploieşti!

Sâmbătă şi duminică, stadionul „Nicolae Dobrin”, din Piteşti, a găzduit Campionatul Naţional de atletism pentru juniori 2, competiţie la care au participat peste 400 de sportivi din toată ţara. Atleţii de la CSM-CSŞ Ploieşti, pregătiţi de prof. Maria Andrei şi Florin Andrei, au obţinut rezultate remarcabile, reuşind să intre în posesia a trei titluri de Campioni ai României şi a altor două medalii de bronz.

Primul titlu de campion a fost obţinut de Andrei Năstăsache, în proba de 100 metri, atletul pregătit de prof. Florin Andrei reuşind, cu timpul de 11.08 secunde, să intre în posesia medaliei de aur şi să facă barem pentru Campionatul European de Juniori 2. Celelalte două titluri de campioni au fost obţinute de Mihai Pîslaru, elevul prof. Maria Andrei reuşind să se impună categoric în probele de 400 metri – 47.75 secunde şi 200 metri – 21.99 secunde.

Delegaţia atleţilor de la CSM-CSŞ Ploieşti a mai obţinut două medalii de bronz, prin Andreea Neagu – la 800 metri, cu timpul 2.17.10 minute, şi David Năstase – la 200 metri, cu timpul 27.78 secunde. David Năstase a fost în apropierea podiumului în proba de 400 metri, pe care a încheiat-o pe poziţia a 4-a.

În urma acestor rezultate, Mihai Pîslaru şi Andrei Năstăsache vor concura sub tricoul echipei naţionale a României la Campionatul Balcanic de juniori 2 din data de 2 iulie 2016, găzduit de oraşul Krusev (Serbia), urmând ca, în perioada 14-17 iulie, cei doi, împreună cu antrenorii Maria Andrei şi Florin Andrei, în calitate de oficiali ai delegaţiei României, să fie prezenţi la Campionatul European de Juniori 2, de la Tbilisi (Georgia). Apoi, la doar 48 de ore de la „european”, Mihai Pîslaru, însoţit de prof. Maria Andrei, se va deplasa în Polonia, la Bydgoszcz, acolo unde, în perioada 19-24 iulie, va avea loc Campionatul Mondial rezervat Juniorilor 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published.