Juniorii III s-au oprit la Turneul semifinal 2

Juniorii III s-au oprit la Turneul semifinal 2

Echipa de juniori III a CSM Ploieşti a participat, în weekend, la Turneul semifinal 2, fără a reuşi să facă pasul spre ultima fază a campionatului naţional, în care se vor confrunta cele mai bune opt echipe din ţară. Băieţii antrenaţi de Gheorghe Puia şi Ramona Ştefan au făcut parte din Grupa B, ale cărei meciuri s-au disputat în Sala Sporturilor Kati Szabo, din Sfântu Gheorghe, şi au înregistrat trei înfrângeri în partidele desfăşurate în intervalul vineri-duminică. Ei au pierdut cu 28-43 (10-18) cu CS Olimpic Târgu Mureş, cu 17-24 (7-10) cu LPS Cluj şi cu 28-40 (12-22) cu CS Ştiinţa Municipal Bacău, ocupând ultimul loc în grupă.

„Sunt mulţumit că am reuşit să ajungem la acest nivel cu echipa şi vreau să-i felicit pe copii pentru acest sezon. Am întâlnit echipe mai puternice, motiv pentru care, în fiecare meci, am decis să folosim toţi copiii care au făcut deplasarea pentru a câştiga din punct de vedere al experienţei. Motiv pentru care, cred eu, diferenţele de scor nu sunt relevante”, spune antrenorul Gheorghe Puia.

Lotul folosit de cei doi tehnicieni la Sfântu Gheorghe a fost următorul: David Mitrică, Fabian Oprea, Adrian Tănăsescu, Marian Pleşea, Gabriel Herghelegiu, Eric Moldoveanu, Flaviu Mereu, Mihai Iorga, Andrei Anghelescu, Ştefan Constantin, Octavian Nica, Cătălin Albu, Vlad Răducanu, Robert Bucur, Andrei Drăghici şi Sebastian Dinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.