CSM Ploieşti, alături de circuitul naţional de baschet 3×3!

CSM Ploieşti, alături de circuitul naţional de baschet 3×3!

Cătălin Burlacu, preşedintele onorific al secţiei de baschet din cadrul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Dacian Vanc, coordonatorul secţiei, şi Angel Santana, jucătorul formaţiei noastre, au fost prezenţi, astăzi, la ora prânzului, în parcarea centrului comercial „AFI Palace”, unde au deschis, în cadrul unei conferinţe de presă, noul sezon de baschet 3×3. Prima etapă a circuitului naţional va avea loc, sâmbătă şi duminică, la Ploieşti, unde 70 dintre cei mai buni „streetball”-eri din ţară se vor întrece pe terenurile special amenajate ale complexului mai sus amintit.

Oraşul Ploieşti are prilejul de a inaugura noul sezon de baschet 3×3, la finalul acestei săptămâni, într-un an 2016 ce poate revoluţiona acest sport la nivel mondial, prin „trimiterea” sa în programul Jocurilor Olimpice, la ediţia Tokyo 2020. Fără doar şi poate, un moment extrem de important pentru împătimiţii de „streetball”, care, printr-o bună promovare, în ultimii ani, a suscitat un interes puternic în toate oraşele mari din ţară, între care Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Cluj, Timişoara, Craiova şi, nu în ultimul rând, Ploieşti.

„Urmează două weekenduri active din punct de vedere baschetbalistic pentru oraşul Ploieşti. Mai întâi, vom putea vedea la lucru, la finalul săptămânii, câţiva dintre cei mai buni streetballeri din ţară, în cadrul unui eveniment devenit foarte popular în ultimii ani, pentru ca, peste o săptămână, să mergem cu toţii la Sala Sporturilor pentru a susţine CSM Ploieşti în drumul către promovarea în prima ligă, la turneul final. Îi aşteptăm pe toţi fanii baschetului alături de noi, atât în weekendul acesta, cât şi săptămâna viitoare, pentru a ne putea bucura împreună de noi performanţe la nivelul acestei comunităţi care respiră baschet şi, sperăm noi, se va întoarce pe harta Ligii Naţionale”, a declarat Cătălin Burlacu, preşedintele onorific al secţiei de baschet a CSM Ploieşti.

Alături de reprezentanţii Clubului Sportiv Municipal, la conferinţa de presă au mai fost prezenţi, printre alţii, Ionuţ Georgescu, managerul celor de la Steaua Bucureşti, reprezentanta ţării noastre în sezonul recent încheiat al EuroCup, şi Victoraş Astafei, mijlocaşul FC Petrolul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.