Cel mai frumos 0-0! Juniorii B s-au calificat la turneul zonal!

Cel mai frumos 0-0! Juniorii B s-au calificat la turneul zonal!

Echipa de juniori B a CSM Ploieşti a reuşit, în această după-amiază, să se califice pentru faza zonală a campionatului de profil, după ce a remizat, 0-0, pe stadionul „Ilie Oană”, în compania formaţiei Hagianu Mircea Junior Câmpina. Vineri, în partida tur, scorul a fost tot nedecis, dar 1-1, aşa că elevii lui Lucian Catinca merg mai departe datorită golului înscris în deplasare.

Partida de pe arena „Ilie Oană” a început cu ceea ce avea să fie cea mai mare ocazie a meciului pentru CSM Ploieşti, Claudiu Ghiţă scăpând singur spre poarta adversă după doar 15 secunde de joc, dar alegând să şuteze de la 18 metri şi să-l remarce pe portarul advers. Se anunţa un joc frumos, cu multe faze de poartă, dar, după un debut alert, ritmul a scăzut şi ambele echipe au aşteptat, parcă, o greşeală a adversarului. S-a jucat mai mult la mijlocul terenului, defensivele bubuind fiecare minge care se apropia de poarta proprie, aşa că fazele clare au apărut foarte greu. Oaspeţii au avut o situaţie de „unu la unu” cu portarul, pe care Cîrlan a rezolvat-o foarte bine (42) şi un şut de la circa 30 de metri care a „mângâiat” vinclul stâng (72), iar elevii lui Lucian Catinca au replicat prin câteva şuturi bune, dar pe portar, ce nu au putut schimba tabela.

S-a încheiat fără gol, iar CSM Ploieşti merge la turneul zonal, încercând să repete isprava din sezonul trecut, când a ajuns, cu altă generaţie, până în semifinalele campionatului.

Pentru CSM Ploieşti, au evoluat în această seară: Cîrlan – I. Ilie, Buturugă, I. Ion, A. Iancu, Ed. Voinea – Şt. Ghinea, Al. Popescu, N. Florea, Bârsan (61 Şt. Anton) – Cl. Ghiţă (77 Scraba).

Leave a Reply

Your email address will not be published.