Boxerii de la CSM Ploieşti, o medalie de argint şi două de bronz la Cupa României!

Boxerii de la CSM Ploieşti, o medalie de argint şi două de bronz la Cupa României!

Trei dintre cei patru sportivi care au reprezentat CSM Ploieşti la Cupa României de box pentru seniori, de la Brăila, au reuşit să urce pe podium, antrenorul coordonator al secţiei, Titi Tudor, fiind „în obiectiv”, în condiţiile în care a anticipat 3 sau 4 medalii la această competiţie.

Cea mai strălucitoare medalie a cucerit-o Georgian Tudor (52 kg), care a câştigat argintul după ce a pierdut, ieri, în finală în faţa lui Marius Hondaru, de la CS Metrorex Bucureşti. Ceilalţi doi premianţi au fost Gheorghe Jugan (69 kg) şi Tiberiu Porcoi (+91 kg), ambii reuşind să intre în posesia medaliilor de bronz. Cu o menţiune pentru cel de-al doilea, care în meciul din „sferturi”, câştigat în faţa lui Alberto Ispas (CSM Craiova), s-a accidentat la cap după o ciocnire cu adversarul, iar medicul i-a interzis să mai boxeze în semifinala cu campionul Mihai Nistor.

Cel de-al patrulea reprezentant al clubului nostru la Cupa României, Alexandru Gheorghe (60 kg), a pierdut în primul tur în faţa celui care avea să câştige competiţia la această categorie, Robert Jitaru (CSM Brăila).

„Sunt mulţumit de cum au boxat băieţii la această competiţie şi de bilanţul realizat la final. Alexandru Gheorghe a avut ghinionul să-l întâlnească pe Robert Jitaru, component al lotului naţional, iar ceilalţi şi-au făcut treaba şi au câştigat medalii”, spune Titi Tudor.

Altfel, ieri, Sala Upetrom a găzduit o nouă gală cu meciuri sparring la care au participat, alături de sportivii de la CSM Ploieşti, reprezentanţi ai cluburilor CSM Galaţi, CSM Buzău şi Conpet Ploieşti. O reuniune similară va avea loc şi săptămâna viitoare, joi, de la ora 11.00, tot în Sala Upetrom, cu oaspeţi de la CSM Călăraşi, CSO Craiova, CFR Iaşi, Conpet Ploieşti şi CSO Mizil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.