Ghinion teribil, la debut, pentru Dimitris Rasty!

Ghinion teribil, la debut, pentru Dimitris Rasty!

După trei partide în care nu a fost oprit în lot de către staff-ul tehnic al echipei masculine de baschet, lui Dimitris Rasty (20 ani, în foto, în centru) i s-a oferit, duminică, la Baia Mare, posibilitatea de a debuta în tricoul CSM-ului. Prima apariție în alb și albastru a fost una cu ghinion pentru extrema de forță a echipei noastre, care s-a accidentat grav, la genunchi, pe parcursul părții secunde, și nu a mai putut continua partida.

Verdictul medicilor a fost unul dur pentru jucătorul transferat în luna februarie de la BC Mureș, acesta fiind diagnosticat cu ruptură de menisc și cartilaj. Însoțit la București de către antrenorul Eugen Ilie, coordonatorul secției de baschet, Dacian Vanc, și președintele onorific, Cătălin Burlacu, Rasty a fost supus, în jurul orei 15:00, unei intervenții chirurgicale la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni”.

„Mai grea și mai dureroasă decât înfrângerea noastră la Baia Mare a fost pierderea lui Dimitris Rasty. În următoarele zile, vom afla cu exactitate perioada de recuperare de care va avea nevoie, întreg staff-ul echipei noastre, colegii, familia și prietenii fiind alături de el și transmițându-i toate urările de bine și multă sănătate”, a declarat Dacian Vanc, coordonatorul secției de baschet din cadrul CSM Ploiești.

Însănătoșire grabnică, Dimitris Rasty!

Leave a Reply

Your email address will not be published.