Fetele caută să spargă seria ghinioanelor

CSM Ploiești – Rapid 2 București, duminică, ora 11:30

 

După trei înfrângeri consecutive în retur, baschetbalistele de la CSM Ploiești au, duminică, șansa de a depăși seria nefastă, printr-un joc bun și o victorie în fața codașei Rapid 2 București. În perspectiva unui rezultat pozitiv, fetele Loredanei Munteanu pornesc cu ascendentul moral al succesului din tur, 64-42, și caută să repete istoria, de această data în fața propriului public.

La sezonul de debut în Liga I, ploieștencele au obținut doar două victorii cu trei etape înaintea încheierii sezonului regulat, dar au lăsat o impresie bună în majoritatea partidelor. Pentru o echipă cu o medie de vârstă sub 18 ani, baschetbalistele clubului nostru pot afirma că s-au autodepășit în anumite circumstanțe, dar lipsa de experiență și banca nu atât de ofertantă le-au tăiat elanul, în special în „Olimpia”.

Ioana Ghizilă și colegele sale știu, însă, că un meci împotriva unui echipe pe care clasamentul o recomandă drept victimă sigură nu trebuie ratat, mai ales că după această partidă vor urma alte două jocuri cu grad sporit de dificultate, în compania lui Sepsi 2 Sf. Gheorghe și CSU Olimpia 2 Brașov. Jocul din Sala Sporturilor Olimpia va începe la ora 11:30, accesul publicului urmând să fie liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published.