Denisa Stoian şi Livia Harcan, antrenament de verificare la Bucureşti!

Cele două sportive de la CSM Ploieşti nominalizate în lotul naţional de junioare al României la gimnastică ritmică, Denisa Stoian şi Livia Harcan, vor participa, astăzi, la un antrenament de verificare. Gimnastele au fost convocate, alături de antrenoarea Simona Puiu şi coordonatoarea Liliana Băescu, la Sala Clubului Sportiv „Olimpia”, din Bucureşti, acolo unde va avea loc antrenamentul de verificare rezervat junioarelor înaintea participării la Turneul International FIG Aphrodite Cup, ce se va desfăşura la Atena, în perioada 11-13 martie 2016.

Această întâlnire face parte din seria de verificări stabilite de Federaţia Română de Gimnastică Ritmică în vederea creionării componenţei Lotului Naţional ce va reprezenta România la Campionatele Europene de anul acesta, de la Holon, Israel.

Va fi prezent, ca şi data trecuta, tot staff-ul tehnic al Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică, în frunte cu preşedinta Irina Deleanu. Arbitra internaţionala Marinela Jipa va fi deosebit de atentă, ca de fiecare dată, la execuţiile gimnastelor dornice de afirmare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.