Junioarele „U16”, înfrângere pe propriul teren cu CS Universitar Brașov

Echipa feminină de baschet „sub 16 ani” a Clubului Sportiv Municipal Ploiești a suferit a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu în faza semifinală a Campionatului Național, scor 53-75, cu CS Universitar Brașov, într-un meci din cadrul ultimei etape a turului.

„Încheiem o perioadă aglomerată la Liga I și U16 printr-o înfrângere la junioare, într-o partidă în care am rulat întreg lotul pe care l-am avut la dispoziție. Așa cum mă așteptam încă dinaintea debutului în faza semifinală, ne vom lupta pentru locul 4, care ne oferă posibilitatea unui baraj pentru accederea la turneul final. Ne așteaptă, însă, un retur dificil, cu nu mai puțin de cinci deplasări și doar două jocuri pe teren propriu. Dacă nu vor exista surprize nedorite, atunci vom reuși să terminăm în prima parte a clasamentului”, a declarat antrenoarea Loredana Munteanu.

La jumătatea fazei semifinale, formația ploieșteană ocupă poziția a 4-a, cu un bilanț de 4 victorii și 3 înfrângeri și va disputa următoarele patru partide pe terenuri străine, mai întâi, pe 20 martie, cu CSS Gheorgheni și, ulterior, cu LPS Arad, CN „Mihai Eminescu” Oradea și CSS Reghin. În ultimele trei jocuri ale „semifinalelor”, fetele Loredanei Munteanu vor evolua în Sala Sporturilor Olimpia cu CSM 2 Târgoviște și ACS Champions București și se vor deplasa sub Tâmpa, pentru confruntarea cu CS Universitar Brașov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.