CSM Ploieşti, lider solitar în faza semifinală a Ligii I

Echipa masculină de baschet CSM Ploieşti este singura formaţie cu punctaj maxim în faza semifinală a Ligii I, după primele două etape. Băieţii pregătiţi de Eugen Ilie au trecut, duminică, în Capitală, de Ştiinţa Bucureşti, scor 75-64, şi au urcat pe prima poziţie a clasamentului, înaintea duelului cu Timba Timişoara, din Sala Sporturilor Olimpia, de la finalul săptămânii.

Tot duminică, în cadrul etapei secunde a fazei semifinale din Liga I, BC Olimpic Baia Mare şi-a apărat terenul propriu şi a câştigat, cu 81-77, în faţa Timbei Timişoara, provocându-le bănăţenilor prima înfrângere din acest an.

În schimb, meciul dintre CS Cuza Sport Brăila şi Politehnica Iaşi a fost amânat pentru data de 27 martie, întrucât montarea panourilor de baschet nu s-a putut realiza în timp util pentru ca sala din Brăila să fie supusă omologării de către FRB. Administratorii Sălii Polivalente „Danubius” au, acum, la dispoziţie mai puţin de o săptămână pentru a rezolva problema, întrucât, duminică, CS Cuza Sport Brăila are programat un nou meci pe teren propriu, cu BC Olimpic Baia Mare, iar o nouă amânare pare puţin probabilă, în condiţiile date.

 

Clasament Liga I, faza semifinală:

 

1. CSM Ploieşti (2-0) – 4 puncte

2. Timba Timişoara (1-1) – 3 puncte

3. BC Olimpic Baia Mare (1-1) – 3 puncte

4. Politehnica Iaşi (1-0) – 2 puncte

5. Ştiinţa Bucureşti (0-2) – 2 puncte

6. CS Cuza Sport Brăila (0-1) – 1 punct

Etapa viitoare (6 martie): CSM Ploieşti – Timba Timişoara, CS Cuza Sport Brăila – BC Olimpic Baia Mare, Politehnica Iaşi – Ştiinţa Bucureşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.