Victoria, singura opţiune pentru fete!

CSM Ploieşti – „U” Alexandrion Cluj-Napoca, vineri, ora 17.00

 

Handbalistele de la CSM Ploieşti deschid, mâine, etapa a XXI-a a Ligii Naţionale, urmând să primească, de la ora 17.00, vizita formaţiei „U” Alexandrion Cluj-Napoca. Un meci în care fetele noastre pornesc favorite şi pe care sunt obligate să-l câştige pentru a se apropia de locurile de cupe europene, mai ales că HCM Roman joac, în această etapă, cu CSM Bucureşti, dar şi pentru a păstra avansul faţă de ocupanta locului al 7-lea, SCM Craiova.

„Suntem pregătiţi pentru a câştiga, chiar dacă ne aşteaptă un meci greu, în faţa unei formaţii, Universitatea Cluj, care a făcut meciuri bune în ultima vreme. Ele nu au nimic de pierdut, vor veni relaxate şi ne vor pune probleme, dacă nu vom fi la un nivel maxim de concentrare. Trebuie să facem un joc bun, o apărare bună şi să câştigăm!”, spune antrenorul Neven Hrupec.

În afara absenţelor Ivanei Bozovic şi a Oanei Ionescu, staff-ul tehnic al echipei noastre nu se confruntă cu alte probleme de lot.

Meciul din Sala „Olimpia” va avea loc mâine, la ora 17.00, va fi arbitrat de Tiberiu Dobre (Bucureşti) şi Mihai Potîrniche (Buzău) şi îl va avea ca observator pe Viorel Vicea (Bucureşti).

După partida cu Universitatea Cluj, campionatul Ligii Naţionale feminine se va întrerupe timp de o lună, până pe 26 martie, context în care jucătoarele vor primi, de sâmbătă, o săptămână de pauză din partea staff-ului tehnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.