Al treilea examen în şase zile pentru baschetbaliste

CSM Ploieşti – Phoenix 2 Galaţi, vineri, ora 13:00

 

Baschetbalistele echipei de senioare de la CSM Ploieşti încheie, mâine, în Sala Sporturilor Olimpia, un calendar încărcat de partide în Liga I. După deplasările de la Târgovişte şi Iaşi, fetele antrenate de Loredana Munteanu vor primi vizita formaţiei satelit a prim-divizionarei Phoenix Galaţi, într-un joc restant din cadrul primei etape a returului.

Duminică, la Târgovişte, miercuri, la Iaşi, şi, acum, pe teren propriu, cu formaţia gălăţeană! O asemenea reţetă competiţională a fost „servită” de jucătoarele CSM-ului în aceste zile, oboseală acumulată fiind una evidentă după două deplasări consecutive, una dintre singurele veşti bune fiind cea a întoarcerii în „Olimpia”, acolo unde ultimul joc disputat, cu ACS KSE Tg. Secuiesc, a fost unul mai mult decât reuşit.

Dacă luăm în calcul şi revenirile de moment în tabăra ploieşteană, lovită din toate părţile de accidentări şi răceli puternice, în ultima săptămână, partida cu Phoenix 2 Galaţi ar putea propune o desfăşurare ceva mai echilibrată a ostilităţilor, asta deşi experienţa unor meciuri în Liga Naţională este de partea grupării de la malul Dunării.

„Ne aşteaptă un nou meci dificil, întrucât adversara noastră, din postura de formaţie satelit, va rula, cu siguranţă, şi câteva jucătoare de la prima echipă, aşa cum s-a întâmplat şi în turul de campionat. Asta este, nu avem ce face, nu ne putem împotrivi regulamentelor federaţiei, trebuie să muncim şi să o luăm de la capăt de fiecare dată, cu gândul la mai bine”, a declarat antrenoarea Loredana Munteanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.