Restart în lupta pentru cupele europene!

CSM Ploieşti – SCM Craiova, sâmbătă, ora 12.00, Sala Sporturilor Olimpia

 

După partidele cu Corona Braşov şi HCM Roman, ambele pierdute, handbalistele de la CSM Ploieşti sunt în faţa unei noi confruntări pe cât de dificile, pe atât de importante în îndeplinirea obiectivului: mâine, vine în Sala „Olimpia” ocupanta poziţiei a 7-a a clasamentului, SCM Craiova! Un meci având drept miză locul al 6-lea al ierarhiei, pe care se situează acum echipa noastră, cu un singur punct avans în faţa elevelor Simonei Gogârlă, dar şi un meci care poate reprezenta „restartul” CSM-ului spre locurile de cupe europene, 9 puncte în următoarele trei runde – cu SCM Craiova şi „U” Cluj, acasă, şi Unirea Slobozia, în deplasare – putând încinge lupta din zona poziţiilor 4-6.

„Întâlnim Craiova şi ne aşteaptă un meci foarte greu, pentru că au o echipă bună, care are ambiţia de a prinde cupele europene şi îşi cam joacă ultima şansă în faţa noastră. Ne cunoaştem foarte bine, pentru că am disputat multe meciuri, atât oficiale, cât şi amicale, aşa că ştim fiecare ce poate adversarul. Rămâne să vedem dacă am reuşit să le motivăm pe fete, să le ridicăm moralul după aceste două meciuri pierdute şi să începem din nou să câştigăm. Vom face tot posibilul pentru a ne impune şi a reveni în lupta pentru Europa”, spune antrenorul Neven Hrupec.

Meciul de mâine va începe la ora 12.00, fiind transmis de Digisport, va fi arbitrat de Dorel Gurbina şi Emilian Stanciu (Caraş Severin) şi îl va avea observator pe din partea FRH pe Constantin Milcu (Mehedinţi).

Leave a Reply

Your email address will not be published.