Încă o serie de victorii pentru echipele de handbal juniori ale clubului!

Ultima etapă disputată la nivel juvenil a adus din nou procentaj de 100% pentru echipele de handbal juniori ale CSM Ploieşti, care au câştigat cele trei partide în care au fost implicate.

Junioarele II, antrenate de Daniel Gheorghe, au câştigat, sâmbătă dimineaţă, meciul disputat în Sala Sporturilor Olimpia în compania Daciei Mioveni, scor 21-16 (10-7) şi au urcat pe prima poziţie a clasamentului Seriei D. În etapa următoare, a IX-a, fetele vor evolua, sâmbătă, în deplasare, pe terenul ultimei clasate, LPS Viitorul Piteşti.

Şi junioarele III ale CSM Ploieşti, pregătite de Robert Comendant, s-au impus fără emoţii, cu 31-26 (20-14), în meciul pe care l-au susţinut în această dimineaţă, la Buzău, cu LPS Iolanda Balas Soter. În runda următoare, a 17-a a Seriei B, fetele vor juca, duminică, în Sala „Olimpia”, cu penultima clasată, LPS Focşani.

În fine, juniorii III ai clubului, pregătiţi de Gheorghe Puia şi Ramona Ştefan, au disputat joi, în devans, meciul contând pentru etapa a XII-a a Seriei C, de la Dinamo Braşov, şi au izbutit să câştige clar, cu 20-16 (14-6). Băieţii se menţin pe locul al III-lea al clasamentului şi joacă sâmbătă în Sala Sporturilor Olimpia cu penultima clasată, CS Sporting Ghimbav.

Tot la finalul săptămânii, duminică, au meci şi junioarele I ale CSM Ploieşti, care închid prima parte a campionatului cu o deplasare la CSH Art Galaţi. Partida contează pentru etapa a X-a a Seriei B.

Leave a Reply

Your email address will not be published.