Meci cu miză pentru handbalişti, în fieful campioanei!

Învinşi la Turda, handbaliştii de la CSM Ploieşti au parte, mâine, de a doua partidă consecutivă în deplasare în campionat, însă miza e mult mai mare decât la jocul de joi. Dacă Potaissa luptă cu şanse reale pentru play-off şi, foarte probabil, punctele pierdute în faţa acestei echipe nu vor conta în partea a doua a campionatului, în schimb, Minaur, care trece printr-o situaţie delicată, va fi aproape sigur adversara băieţilor noştri în play-out, iar o nouă victorie obţinută în faţa băimărenilor, după cea din tur, ar fi extrem de importantă în lupta pentru evitarea retrogradării.

Delegaţia ploieşteană s-a mutat la Baia Mare încă de joi seară, imediat după meciul de la Turda, şi s-a antrenat zilnic într-o sală din localitate, pregătind atent confruntarea programată mâine seară, la ora 19.30. „E un meci în care punctele sunt foarte importante, aşa că va trebui să fim foarte concentraţi de-a lungul celor 60 de minute şi să facem totul pentru a nu pierde. Sper că băieţii au înţeles şi ei miza acestei confruntări şi că vom reuşi să eliminăm greşelile care ne-au făcut să pierdem meciuri în care am jucat, bună parte din timp, de la egal la egal cu adversarii”, spune directorul tehnic Ion Nicolae.

Lotul pe care tehnicienii echipei noastre vor miza mâine e acelaşi folosit şi la Turda, de 14 jucători, o noutate putând fi reapariţia pe teren a lui Bogdan Botezatu, menajat joi din cauza unei probleme la gleznă.

Partida de la Baia Mare va începe la ora 19.30, fiind transmisă de Digisport, va fi arbitrată de Marius Pintea (Cluj) şi Marcel Sas (Bihor) şi îl va avea ca observator pe Gheorghe Năsturel (Caraş Severin).

Leave a Reply

Your email address will not be published.