Victorie conturată încă din prima repriză

CSM Ploiești – Gaz Metan 2 Mediaș 98-38 (48-15)

 

Baschetbaliștii de la CSM Ploiești au încheiat în stil de mare echipă sezonul regulat al Ligii I. La prima apariție din acest an în fața propriilor fani, Dumitrescu și compania au dat recital împotriva unei echipe medieșene cu o medie scăzută de vârstă, câștigând de-o manieră categorică duelul cu formația satelit a prim-divizionarei Gaz Metan.

Calificați deja la faza semifinală, ploieștenii nu au dorit să reducă deloc motoarele în fața grupării ardelene, sosite în „Olimpia” cu o zestre de doar 3 victorii în acest sezon. La fel ca în partida tur, Andrei Ene și-a impus cu lejeritate punctul de vedere sub panouri, pentru ca, din spatele semicercului, căpitanul Vlad Dumitrescu și Adrian Movileanu să lovească în mod constant. Cum scorul a luat proporții încă din debutul sfertului secund, banca tehnică a echipei noastre a găsit prilejul perfect pentru a rula întreg lotul de jucători, Scărlătescu, Crăciun, Bărbuceanu sau Stanoilovici făcându-și apariția pe parchet și luându-și serios atribuțiile, dar și adversarii, în primire.

A fost, până la urmă, un meci fără istoric, diferența netă de valoare și forță ilustrându-se și pe tabela de scor, unde ploieștenii au acaparat toate privirile celor peste 500 de spectatori prezenți la acest joc. Pentru CSM Ploiești, au evoluat: Movileanu 9p, Scărlătescu 3p, Bărbuceanu 4p, Dumitrescu 14p, Biasutti 14p, Ene 26p, Dogaru 10p, Neagoe 12p, Crăciun 6p.

„Suntem foaarte fericiţi pentru parcursul avut până în acest moment şi, evident, pentru calificarea la faza semifinală. Trebuie să fim conştienţi, însă, că greul de-abia acum începe, dar, cu sprijinul conducerii clubului şi al lui Cătălin Burlacu, un om dedicat 100% acestui proiect şi căruia trebuie să-i mulţumim pe această cale, suntem convinşi că vom avea motive de satisfacţie.Până atunci, să sperăm că ziua de mâine ne va aduce bucurii”, a spus, la final, coordonatorul secţiei de baschet masculin a CSM Ploieşti, Dacian Vanc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.