Fetele revin în circuit cu ambiţii mari

CSM Ploieşti – ACS KSE Tg. Secuiesc, duminică, ora 11:00

 

După o pauză forţată de condiţiile meteo nefavorabile din ultimele săptămâni, care au dus la amânarea, în ultimul moment, a partidei cu Phoenix 2 Galaţi, şi, ulterior, la reprogramarea jocului de la Iaşi, baschetbalistele de la CSM Ploieşti revin, duminică, în competiţia Ligii I.

Fără victorie pe teren propriu în acest sezon, fetele Loredanei Munteanu vor încerca să spargă ghinionul împotriva celor de la ACS KSE Tg. Secuiesc, formaţie care, în tur, le-a învins cu 56-48, la capătul unui joc în care arbitrii şi-au atribuit rolul principal în desemnarea câştigătoarei.

Cu un singur succes în actuala ediţie, şi acela obţinut în deplasare, cu Rapid 2 Bucureşti, Ioana Ghizilă şi colegele sale primesc, în „Olimpia”, vizita unei echipe cu ambiţii de promovare. ACS KSE Tg. Secuiesc soseşte la Ploieşti cu un bilanţ de 5 victorii şi 3 înfrângeri, împărţind primul loc al grupei B cu Sepsi 2 Sf. Gheorghe, formaţie care are un meci mai puţin disputat. Ardelencele au susţinut, la rândul lor, un singur joc în acest an, pierzând, scor 41-61, în deplasare, cu CSM 2 Târgovişte, rezultat care, însă, nu le împiedică să-şi facă planuri pentru faza semifinală.

Revenind în tabăra echipei noastre, antrenoarea Loredana Munteanu nu se confruntă cu probleme de efectiv şi va miza pe acelaşi lot de jucătoare de la partida cu Olimpia CSU 2 Braşov. Meciul de duminică este programat să înceapă în jurul orei 11:00, după încheierea partidei de la ora 09:00, dintre CSS-CSM Ploieşti şi LPS Arad, contând pentru faza semifinală a Campionatului Naţional sub 16 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.