Un ultim asalt extern pentru faza semifinală

Rapid Bucureşti – CSM Ploieşti,astăzi, ora 17:30

 

După ce au alergat cu folos în urmă cu o săptămână, în Oltenia, reuşind să „împuşte” doi iepuri dintr-o singură lovitură, în partidele cu SCM U 2 Craiova şi Energia 2 Tg. Jiu, baschetbaliştii de la CSM Ploieşti sunt pregătiţi să-şi asigure, în Capitală, biletele pentru faza semifinală a Ligii I. Cum principala contracandidată, BC Miercurea Ciuc, a cedat, pe teren propriu, duminică, scor 38-63, cu Ştiinţa Bucureşti, înregistrând a patra înfrângere a sezonului, băieţii lui Ionuţ Ivan ştiu că o victorie cu Rapid, în această după-amiază, ar încheia practic socotelile pentru poziţia secundă.

Cu 9 succese în primele 12 etape ale sezonului regulat, ploieştenii se află în faţa celui mai important examen din această iarnă. Partida cu Rapid, din Sala „Giuleşti”, poate desluşi misterul echipei calificate de pe poziţia secundă la faza semifinală, Dumitrescu şi compania aflându-se, acum, în „pole-position” pentru atingerea acestui obiectiv intermediar. CSM Ploieşti nu se confruntă cu probleme de lot pentru această confruntare, astfel încât antrenorul Ionuţ Ivan va putea trimite pe teren cea mai bună formulă de start. În tur, în Sala „Olimpia”, echipa noastră s-a impus cu 65-59, la capătul unei partide în care diferenţa a fost făcută în partea secundă.

După acest joc, cu Rapid, ploieştenii vor încheia sezonul regulat, pe teren propriu, la finalul săptămânii viitoare, împotriva lui Gaz Metan 2 Mediaş.

Leave a Reply

Your email address will not be published.