Echipele masculine de juniori au debutat în „semifinale” şi „recalificări”

Echipele masculine de baschet „U13”, „U16” şi „U18” de la CSM Ploieşti au evoluat, la finalul săptămânii trecute, în cadrul primelor etape de la fazele semifinale sau, după caz, de la cele de recalificări.

Cei mai mici juniori ai clubului, de la categoria sub 13 ani, pregătiţi de Cornel Alecu, s-au întors, de la Tg. Mureş, cu o victorie şi trei înfrângeri. În primul turneu al fazei semifinale a Campionatului Naţional, ploieştenii au trecut cu 53-46 de CSS 4 Bucureşti şi au cedat, 28-61, cu Agronomia Bucureşti, 25-58, împotriva lui U Mobitelco Cluj, şi 27-71, în compania lui Dan Dacian Bucureşti. În cadrul următorului turneu, ploieştenii vor evolua în compania formaţiilor Dinamo CSS 6 Bucureşti, Laguna Bucureşti şi Lucky Dragons Tg. Mureş.

Trecând la grupa „intermediară” de vârstă, cea de sub 16 ani, notăm victoria obţinută de elevii lui Titi Mircea, scor 79-72, după prelungiri, împotriva lui LPS Tg. Mureş, într-un meci desfăşurat în „Olimpia”, contând pentru prima etapă a fazei de recalificare. Tot în „recalificări” au avut câştig de cauză şi juniorii sub 18 ani, care s-au impus, sâmbătă, cu 64-38, în deplasare, în faţa celor de la CSS Viitorul Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.