Fetele dau recital în „Olimpia”, la finalul acestei săptămâni

Echipele feminine de baschet junioare de la CSM Ploieşti îşi continuă, la finalul acestei săptămâni, parcursul în cadrul Campionatelor Naţionale. Formaţia sub 18 ani va debuta, sâmbătă, de la ora 11:30, în „Olimpia”, în cadrul fazei semifinale, împotriva formaţiei KSE CSS Gheorgheni, pentru ca, imediat după încheierea acestei partide, colegele mai mici, de la „U16”, să joace împotriva aceleiaşi echipe, în etapa secundă a „semifinalelor” la categoria lor de vârstă.

Junioarele sub 18 ani de la CSS-CSM Ploieşti, antrenate de Corina Savu, vor juca primul meci din cadrul fazei semifinale împotriva unei echipe care le-a învins în ambele partide disputate în runda de calificare. În decembrie, la Ploieşti, KSE CSS Gheorgheni s-a impus cu 74-36, asta după ce, cu o lună înainte, ardelencele câştigaseră şi pe teren propriu cu 93-49.

De partea cealaltă, neînvinse în acest sezon, fetele de la categoria sub 16 ani, pregătite de Loredana Munteanu, caută a doua victorie în „semifinale”, după cea obţinută în urmă cu o săptămână, scor 62-43, cu CN „Mihai Eminescu” Oradea. Ploieştencele îşi pun mari speranţe în partida cu KSE CSS Gheorgheni, formaţie care a terminat faza de calificare pe locul 3, cu un record de 7 victorii şi 2 înfrângeri şi care, în prima etapă a fazei semifinale, a cedat, scor 41-51, pe terenul celor de la CSM 2 Târgovişte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.