Eşecul cu Slobozia, analizat într-o şedinţă la club

Eşecul neaşteptat suferit aseară de echipa de handbal senioare a clubului nostru, 19-24 cu CSM Unirea Slobozia, nu a rămas fără urmări, directorul general Cezar Stoichiciu şi managerul sportiv Cristian Nica purtând, astăzi, discuţii atât cu antrenorul principal Neven Hrupec, cât şi cu jucătoarele mai experimentate din echipă.

Au fost două întâlniri distincte, pentru a se afla atât punctul de vedere al staff-ului tehnic, cât şi pentru a se primi ceva explicaţii din partea fetelor, prima întrevedere fiind cea cu Neven Hrupec. Antrenorul şi-a asumat responsabilitatea eşecului, admiţând că o astfel de partidă trebuia câştigată indiferent de problemele ivite în ultima vreme, dar a oferit şi câteva argumente, în principal legate de starea de sănătate a câtorva dintre elevele sale: Ionela Dinu este operată de ligamente, Elena Şerban a suferit o ruptură musculară şi a stat pe bancă doar pentru a fi alături de colege, Iryna Burtea-Shutska a făcut eforturi pentru a juca ieri după ce toată săptămâna a fost răcită şi s-a antrenat doar în preziua meciului, iar Nicoleta Tudor se luptă, tot de vreo săptămână, cu probleme stomacale cărora nu li s-a dat de cap.

Discuţia cu cele 6-7 jucătoare ce au mers la club în această dimineaţă, în frunte cu „căpitanul” Mihaela Tivadar, s-a lăsat cu mai puţine explicaţii concrete, jucătoarele admiţând că le este greu să justifice evoluţia şi rezultatul de ieri, dar promiţând că, în etapele următoare, vor face tot posibilul pentru a şterge impresia proastă lăsată în acest ultim meci.

„Am vrut să avem această discuţie pentru că am fost foarte dezamăgiţi de rezultat şi, mai ales, de lipsa de atitudine, de dorinţă, pe care am văzut-o în jocul fetelor. Am vrut să aflăm direct de la ele ce s-a întâmplat, pentru că nu vrem să mai avem parte de asemenea accidente. Înţelegem şi noi că situaţia nu este uşoară, sunt probleme financiare, dar trebuie să înţeleagă şi ele că nu noi le-am generat şi că facem eforturi pentru ca situaţia să poată fi deblocată cât mai repede. Vedem că toate cluburile din ţară au probleme, aşa că aşteptăm din partea fetelor să arate că sunt profesioniste, să-şi demonstreze valoarea şi să câştige meciurile următoare”, a spus directorul general al clubului, Cezar Stoichiciu.

Următorul meci de campionat al fetelor este programat luni, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor Olimpia, în compania vicecampioanei HCM Baia Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.