Oferta de weekend a echipelor de la CSM Ploieşti

Chiar dacă echipele de handbal seniori au pauză în acest weekend, fetele urmând să joace joi, de la ora 18.00, meciul restant cu CSM Unirea Slobozia, iar campionatul băieţilor fiind întrerupt până pe 15 noiembrie, iubitorii sportului din Ploieşti au suficiente variante pentru a urmări handbal, baschet, volei şi fotbal practicate de sportivii de la CSM.

Iată, cronologic, programul competiţional din acest weekend:

 

Volei, sâmbătă, ora 10.00, Sala „Leonard Doroftei”

 

Mâine şi poimâine, Sala „Leonard Doroftei” va găzdui primul turneu din cadrul Grupei F a Campionatului Naţional de Speranţe la volei feminin. CSM Ploieşti a înscris două formaţii în competiţie, iar programul meciurilor arată astfel

 

Sâmbătă

Etapa I

Ora 10.00: CSM Ploieşti 1 – CSS Târgovişte

Ora 11.30: CSM Ploieşti 2 – CSM Călăraşi

 

Etapa a II-a

Ora 16.00: CSS Târgovişte – CSM Călăraşi

Ora 17:30: CSM Ploieşti 1 – CSM Ploieşti 2

 

Duminică

Etapa a III-a

Ora 10.00: CSM Ploieşti 2 – CSS Târgovişte

Ora 11.30: CSM Ploieşti 1 – CSM Călăraşi

 

 

Fotbal, sâmbătă, ora 11.00, Stadionul „Conpet”, Strejnic

 

Echipa de fotbal seniori a clubului nostru va evolua, în cadrul etapei a XII-a a Ligii B Prahova, Seria Est, în compania formaţiei Sportul Valea Cucului. Elevii lui Octavian Grigore se află pe poziţia a 5-a a clasamentului, iar oaspeţii – pe locul 12.

 

Handbal juniori, sâmbătă, ora 11.00, Sala Sporturilor „Olimpia”

 

Handbaliştii pregătiţi de Gheorghe Puia şi Ramona Ştefan dispută mâine, de la ora 11.00, meciul derbi al Seriei C la nivelul juniorilor III, cu prima clasată, CSM Sfântu Gheorghe, având şansa de a face rocada cu formaţia oaspete în cazul unei victorii.

 

Baschet „U18”, sâmbătă, ora 18.00, Sala Sporturilor „Olimpia”

 

Mâine, de la ora 18:00, formaţia „Under 18”, antrenată de Cornel Alecu, va primi vizita celor de la Energia Tg. Jiu, într-un joc contând pentru etapa a V-a a Campionatului Naţional. Conform calendarului competiţional, partida ar fi trebuit să se desfăşoare la Tg. Jiu, dar cele două cluburi au ajuns la o înţelegere pentru ca meciul să aibă loc în „Olimpia”, având în vedere faptul că aproape toţi juniorii Energiei vor evolua şi la nivelul Ligii I, împotriva CSM-ului.

 

Handbal junioare, duminică, ora 9.30, Sala Sporturilor „Olimpia”

 

Singura echipă de handbal junioare care are meci în acest weekend, cea de junioare III, evoluează duminică, de la ora 9.30, în Sala Sporturilor „Olimpia”, în compania formaţiei LPS Iolanda Balaş Soter Buzău. Elevele lui Robert Comendant se află pe locul al 2-lea în Seria B, iar oaspetele, pe poziţia a 6-a a clasamentului.

 

Baschet masculin seniori, duminică, ora 11.00, Sala Sporturilor „Olimpia”

 

Echipa de baschet seniori a CSM Ploieşti va juca duminică, de la ora 11.00, în compania formaţiei „satelit” a celor de la Energia Târgu Jiu. După trei etape, cele două echipe au bilanţ similar în Grupa 2 a Ligii 1, bifând câte două victorii şi o înfrângere.

 

Baschet masculin „U16”, duminică, ora 12.30, Sala Sporturilor „Olimpia”

 

În fine, weekend-ul baschetbalistic la Sala „Olimpia” va fi încheiat de meciul juniorilor sub 16 ani de la CSM Ploieşti, antrenaţi de Constantin Mircea, care vor evolua, imediat după încheierea meciului de Liga I, împotriva celor de la CSS Tg. Jiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.