Derbi fără emoţii: CSM Ploieşti – CS Handbal Art Galaţi 23-18 (13-10)!

Învingătoare la mijlocul săptămânii în restanţa de la Buzău, cu LPS Iolanda Balaş Soter, scor 33-19 (17-7), junioarele I de la CSM Ploieşti n-au avut mari emoţii nici în derbi-ul Seriei B, susţinut astăzi, în Sala Sporturilor Olimpia, în compania formaţiei CS Handbal Art Galaţi. Elevele lui Daniel Gheorghe s-au impus cu 23-18 (13-10), la capătul unei partide în care au fost la conducere din primul până în ultimul minut, iar oaspetele s-au apropiat la un singur gol doar pe la jumătatea primei reprize, când tabela a indicat 5-4, 6-5 sau 7-6.

Meciul a început de la 3-0 pentru CSM, Bodo Ingrid fiind, în trei rânduri, impecabilă de la linia de „7 metri”, iar gălăţencele au marcat pentru prima dată abia în minutul 11, pentru 3-1. Uşor, uşor, ambele formaţii şi-au găsit ritmul şi golurile s-au înmulţit, cele două formaţii împărţindu-şi perioadele de inspiraţie în atac, aşa că, la pauză, s-a intrat cu diferenţă de trei goluri: 13-10. Ploieştencele au rămas în control şi în partea secundă, începând repriza tot cu un „parţial” de 3-0 ce lămurit, practic, lucrurile: 16-10 (minutul 36). Ecartul dintre cele două echipe s-a păstrat, până la final, la 4-5 goluri, partida încheindu-se cu un 23-18 ce a reflectat diferenţa de valoare existentă între CSM Ploieşti cu CS Handbal Art Galaţi în acest moment.

Pentru CSM Ploieşti, Daniel Gheorghe a rulat tot lotul pe care l-a avut la dispoziţie: Paraschiv – I. Bodo (6 gluri, 4 din „7 metri”), Ivanciu (1), L. Marinică, A. Dumitrache (3), Vacariu (5, 2 din „7 metri”), A. Mihart (2). Au mai jucat: Cr. Mititelu, G. Radu – A. Şerban (2 goluri), B. Ionescu, I. Mihaiu, O. Toader (2), B. Marin (2), A. State, R. Cristea.

În urma victoriei de astăzi, fetele noastre şi-au consolidat prima poziţie a clasamentului Seriei B la finalul turului, următorul meci fiind programat pe 8 noiembrie, tot în Sala „Olimpia”, în compania HC Activ CSO Plopeni.

Echipa de junioare II (locul 3 în Seria D) are meci abia pe 7 noiembrie, în deplasare, cu Gr. Şcolar Energetic Râmnicu Vâlcea, iar cea de junioare III (locul 3 în Seria B) va juca duminică, pe 1 noiembrie, în Sala „Olimpia”, cu LPS Iolanda Balaş Soter Buzău.

 

Juniorii III, victorioşi la Ghimbav: 34-17!

 

Handbaliştii pregătiţi de Gheorghe Puia şi Ramona Ştefan au jucat în acest weekend la Ghimbav, pe terenul uneia dintre formaţiile slabe ale Seriei C, CS Sportig, şi s-au impus clar, cu 34-17 (17-7). Pentru băieţi urmează, însă, un test dificil, în compania primei clasate, CSM Sfântu Gheorghe, căreia îi pot „fura” locul 1 în cazul unei victorii. Meciul va avea loc sâmbătă, în Sala Sporturilor Olimpia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.