Băieţii caută a patra victorie consecutivă

Trei victorii consecutive i-au adus pe handbaliştii de la CSM aproape de zona play-off a campionatului, un motiv în plus pentru a aborda cu gândul la toate cele trei puncte şi disputa de mâine seară, de la Târgu Jiu. Elevii lui Ion Nicolae şi Dragoş Dobrescu întâlnesc o formaţie care nu se regăseşte în acest sezon, chiar dacă a schimbat şi antrenorul, aducându-l pe banca tehnică pe Bozo Rudic. Sub comanda tehnicianului sârb, totuşi, gorjenii au obţinut două rezultate bune pe teren propriu, câştigând în faţa Odorheiului, care a avut, totuşi, mulţi absenţi la acel joc, şi remizând cu Steaua, aşa că disputa de mâine se anunţă extrem de echilibrată.

„Suntem două echipe apropiate valoric, cred eu, aşa că meciul se anunţă unul echilibrat, decisive urmând să fie, probabil, mici amănunte. Noi suntem optimişti, avem un moral bun după ultimele rezultate şi sperăm să obţinem un rezultat favorabil, care să ne ofere linişte în perioada de pauză ce va urma”, spune directorul tehnic Ion Nicolae. CSM Ploieşti va aborda partida de mâine cu acelaşi lot folosit şi în jocul câştigat cu Dunărea Călăraşi, acasă rămânând portarul Daniel Rotaru şi interul iordanian Khaled Abu Hassan, încă nerefăcut după o întindere.

Meciul de la Târgu Jiu, contând pentru etapa a XI-a a Ligii Naţionale, se dispută mâine, de la ora 18.00, va fi arbitrat de o brigadă formată din Alexandru Blaş şi Marius Ghiorghişor (Bucureşti) şi îl va avea ca observator din partea FRH pe Ioan Rîpă (Timişoara). După partida aceasta, campionatul se va întrerupe până pe 15 noiembrie pentru o acţiune a echipei naţionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.