Un meci = o victorie, pentru juniorii de la CSM Ploieşti

Doar una dintre cele patru echipe de handbal juniori ale CSM Ploieşti a avut meci în weekend şi l-a câştigat. Este vorba despre cea de juniorii III a clubului, pregătită de Gheorghe Puia şi Ramona Ştefan, care s-a impus, sâmbătă, în Sala „Olimpia”, cu 37-23 (19-10), în faţa formaţiei CS Dinamo Braşov. În urma acestei victorii, CSM Ploieşti ocupă locul al 2-lea în Seria C, iar la finalul acestei săptămâni va juca în deplasare, cu CS Sporting Ghimbav.

În ceea ce le priveşte pe fete, singura echipă cu meci în etapa din weekend a fost cea de junioare 1, dar partida a fost amânată pentru miercuri, ora 12.00, din cauza unui concurs de tenis de masă ce a avut loc zilele acestea în Sala „Romeo Iamandi”, din Buzău. Elevele lui Daniel Gheorghe joacă, aşadar, la mijlocul săptămânii pe terenul ultimei clasate, LPS Iolanda Balaş Soter, pentru ca, duminică, în etapa a V-a a Serbiei B, să dispute, la Ploieşti, derbiul cu echipa de pe locul 2, CSH Art Galaţi.

Echipa de junioare II (locul 3 în Seria D) are meci abia pe 7 noiembrie, în deplasare, cu Gr. Şcolar Energetic Râmnicu Vâlcea, iar cea de junioare III (locul 3 în Seria B) va juca pe 1 noiembrie, în Sala „Olimpia”, cu LPS Iolanda Balaş Soter Buzău.

Leave a Reply

Your email address will not be published.