La Dunăre, la „pescuit” de puncte

După victoria superbă obţinută în faţa Vasluiului, handbaliştii de la CSM Ploieşti au misiunea de a câştiga, mâine, la Galaţi, pe terenul singurei formaţii din Liga Naţională cu înfrângeri pe linie după opt etape, CSU Danubius. „Mergem încrezători şi avem un singur obiectiv, victoria, mai ales că succesul din etapa trecută, venit după o evoluţie bună a băieţilor, ne dă motive să fim optimişti. Va fi, totuşi, un meci dificil, de deplasare, în care probabil că şi gazdele au calculele lor, ţinând cont că noi am pierdut la Focşani la ultima deplasare, dar vom încerca să nu le dăm prea mari speranţe şi să conducem meciul încă de la început”, spune directorul tehnic Ion Nicolae.

Staff-ul tehnic al echipei noastre nu se poate baza în partida de mâine pe Ivan Telepnev şi Victor Hoinaru, ambii cu probleme medicale, dar îl are din nou la dispoziţie pe Khaled Abu Hassan, iordanianul fiind refăcut după întinderea care l-a ţinut în tribună la jocul cu HC Vaslui. Acasă a rămas şi cel de-al patrulea portar din lot, Daniel Rotaru.

Partida de la Galaţi va începe la ora 12.00, va fi arbitrată de Adrian Georgescu şi Mihai Moldoveanu (Constanţa) şi îl va avea drept observator pe Valter Dăncescu (Bucureşti).

Leave a Reply

Your email address will not be published.