Încă o victorie pentru echipa de fotbal seniori: 2-1 la AS Româneşti!

Echipa de fotbal seniori a CSM Ploieşti a reuşit, astăzi, să obţină cea de-a treia victorie consecutivă pe teren în Seria Est a Ligii B Prahova, impunându-se cu 2-1 (2-0) la AS Româneşti. Formaţia pregătită de Octavian Grigore a decis jocul încă din prima repriză, atunci când Alex. Moise (foto), după o lansare în adâncime şi un şut cu stângul, la colţul lung, de pe stânga (42) şi L. Dăncilă, cu o execuţie perfectă, din lovitură liberă de la 22 de metri, în dreapta portarului (45) au marcat cele două goluri ale CSM-ului. Gazdele au înscris cu un sfert de oră înainte de final, dar nu au avut forţa necesară pentru a periclita victoria echipei noastre.

Octavian Grigore i-a folosit, astăzi, pe: G. Iordache – G. Condrea,  L. Georgescu, R. Petrea, L. Dăncilă – V. Cismaru (88 Şt. Ghinea), R. Mihai, Bălăceanu, Al. Moise (90 Şt. Stan) – Ţânţaru (57 Al. Popescu) – C. Petculescu (77 A. Paraschiv).

În urma acestei victorii, CSM Ploieşti a acumulat 12 puncte în clasamentul Seriei Est şi a urcat pe poziţia a 6-a a clasamentului. Sâmbătă, la Strejnic, elevii lui Tavi Grigore au programat un meci extrem de interesant, în compania ocupantei poziţiei secunde a ierarhiei, CS Petrolul ’95 Ploieşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.