Marina Dmitrovic: „Ultimul gol îl dedic colegelor de echipă!”

Marina Dmitrovic: „Am reuşit până la urmă să ne ducem la bun sfârşit cursa de urmărire şi acest lucru ne bucură. Ultimul gol îl dedic colegelor mele de echipă, care au făcut un meci mare şi au crezut până la final că putem egala situaţia pe tabelă. Acum trebuie să ne recuperăm din punct de vedere fizic, întrucât peste doar câteva zile ne aşteaptă un alt joc la fel de important, în deplasare, cu Craiova. Sper să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv de acolo, pentru a ne consolida poziţia pe podium”.

 

Iryna Shutska: „Ne-am dorit mult să câştigăm acest joc, ştiam că nu ne va fi uşor, dar, până la urmă, este bine că am obţinut şi remiza. HCM Roman a făcut un meci mare, aşa cum de altfel s-a întâmplat şi cu precedentele două echipe care au venit aici. Este un campionat foarte echilibrat, în care oricine poate bate pe oricine, de la locul trei în jos. Evident, nu le punem la socoteală pe CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare, care au avut un start lansat şi sunt principalele candidate la titlu”.

 

Florentin Pera: „Consider că am pierdut două puncte la Ploieşti, după un meci pe care l-am controlat încă de la început. Au fost şi unele decizii ciudate ale arbitrilor, pe care nu aş vrea să le comentez, dar, chiar şi aşa, ar fi trebuit să obţinem cele trei puncte. Dacă ar fi să facem o paralelă între pretenţiile formaţiei din Ploieşti şi cele ale noastre, atunci putem spune că o remiză în Sala Olimpia este un rezultat pozitiv, însă nu şi după aspectul acestei partide pe care, repet, trebuia să o câştigăm”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.