Misiune dificilă, dar nu imposibilă, în faţa campioanei

Fără punct după cinci etape, handbaliştii de la CSM Ploieşti au, mâine, o misiune extrem de dificilă în faţa campioanei HCM Minaur Baia Mare, chiar dacă adversarii au început ezitant acest sezon şi, în plus, se află între două meciuri de Champions League. Oaspeţii vin după eşecul din Danemarca, de la Skjern (28-32), şi se pregătesc pentru partida cu Motor Zaporozhye, de duminică, participarea băimărenilor în cea mai importantă competiţie europeană fiind şi motivul pentru care confruntarea de mâine a fost amânată în weekend, când a fost programat grosul etapei a VI-a din Liga Naţională.

„E clar că ne aşteaptă un meci dificil, dar asta nu înseamnă că nu credem în şansele noastre. Ne propunem, în primul rând, să facem un meci bun, să jucăm handbal de calitate, şi apoi vom vedea ce va fi. Ne gândim să scoatem ce putem din acest meci, mai ales că duminică ne aşteaptă o altă partidă foarte importantă, la Focşani, cu o echipă mai de calibrul nostru. Va fi foarte important să jucăm bine mâine, pentru a pregăti, astfel, jocul de la sfârşitul săptămânii”, spune antrenorul principal al echipei noastre, Dragoş Dobrescu. El nu se confruntă cu probleme de lot, urmând ca mâine să decidă care vor fi cei 16 jucători ce vor fi trecuţi în raportul de joc.

Partida din Sala Sporturilor Olimpia va începe la ora 18.15, va fi arbitrată de Iulian Cristea şi Sebastian Hagiu (Iaşi/Vaslui) şi îl va avea drept observator pe Viorel Vicea (Bucureşti).

Leave a Reply

Your email address will not be published.